Du er her: Forside

Artikler

Af Odd Castmar-Jensen, Brygmester Mjødgård (2008 – 2018)

 

Jeg vil gennemgå hele bryggeprocessen

Fra valg af honning og krydderier

Til gærtyper og smagspåvirkninger.

Jeg har en god grundopskrift.

En beskrivelse af hvad og hvordan man måler på mjøden.

Jeg medbringer lidt remedier.

Valg af udstyr

- Det helt basale

- Og det nødvendige måleudstyr

Opstart af bryg

Hvad skal der passes på?

Gode tips undervejs.

Hvad kan gå galt?

Hvordan retter man op på fejl?

Færdiggørelse og lagring

Undervejs kan der stilles spørgsmål.

Det hele bliver holdt i en let tone, med mulighed for et par skrøner og sjove fakta undervejs.

 

Find os på FacebookFacebook

medlemmer

 

Danmarks Biavlerforening
Gå på opdagelse - klik her

guldetiket 

 

Odder & Omegns
Biavlerforening
Besøg vore gode venner i syd
- klik her
3 1a vintergaek 0448

 

En prik på kortet...
en prik på kortet
Kontakt os! og køb medlemskab: Moesgård Biselskab for holistisk biavl

 

 
Gå til toppen